Läs Bandybellas berättelse, och kom med egna!

Sedan ”Allting gott och alldeles för mycket” kom ut i höstas har vi hört och sett i diverse sociala medier att  en hel del människor därute har lagt ned tid och möda på att ordna ”Edward Blom”-helger och liknande teman. Det vill säga, de har samlats några vänner i ett kök för att tillsammans laga efter recept ur kokboken.

Otroligt kul, tycker vi såklart – och något vi inte hade haft en tanke på skulle kunna hända!

Hur ambitiöst det än verkar ha varit på sina håll så känner vi inte till någon som gått så ”all in” som Eva Kristofersson och hennes vänner i Sundsvall, i anslutning till Edward-dagen (den 18 mars).

Läs hennes inlägg, så får ni se.

Vi kan inte tänka oss något roligare än att sådana här saker händer som ett resultat av att man producerat en kokbok! Så otroligt.

Och stort, stort tack till Eva Kristofersson, som skickat texten på beställning av mig. Jag vet knappt vem du är – men vilket fantastiskt driv du har i språket, Eva! Hur många stilpoäng som helst, för allt. Extra plus för att ni vågade er på (och utvecklade) köttglassen. 🙂

Gunilla Kinn Blom

P S Vi tar naturligtvis gärna emot fler berättelser om liknande evenemang. Maila text och bilder till: blom@kinn.se – och/eller kommentera under inläggen.

No comments yet.

Lämna ett svar