Pressbilder

Edward Bloms räkmackor och andra kalla favoriter

Här finns fem fotografier på Edward Blom med räksmörgåsar, smörgåsbakelser och smörgåstårtor från Kallskänksgourmé. Bilderna får användas fritt i samband med texter om Edward Bloms ”kalla favoriter”.

 

 

 

 

 

 

 

Edward Blom Collection

Här ovan är bilder på Edward med sina nya ölglas – och en film! Ladda gärna ner och använd i samband med texter om glasen. Nedan finns fotografier på vart och ett av glasen. Kontakta gärna gunilla@edwardblom.se för mer information (eller för t ex lågupplösta filer).

Läs mer om glasen här: http://www.edwardblom.se/2019/09/09/nya-olglas-edward-blom-collection

Edward Blom: ”Som ungdom skall man dricka punsch, röka cigarrer, läsa poesi och lösa världens problem över på tok för mycket rödvin.”

Edward Blom: ”NäŠr man festar festar man och dŒå festar man rejŠält.”

Edward Blom: ”Jag gillar fett, sprit och rejäla portioner.”

Edward Blom: ”Inget är så meningslöst som en kolhydrat som inte är öl.”

Edward Blom: ”Det viktiga äŠr inte hur måŒnga åŒr du fåŒr, utan vad du fyller dem med!”

Edward Blom: ”Allting gott och alldeles fšör mycket.”

 

 

 

 

 

 

 

För bilderna i galleriet ovan, vänligen ange:

FOTO: Gunilla Kinn Blom

om ej annat överenskommits. Upphovsrätten tillhör fotografen. Läs även mer om bildanvändning här: http://www.edwardblom.se/anlita-edward-blom/press-och-medier

Undantag för fotografier på Gunilla Kinn Blom:

FOTO: Edward Blom

 

Kokboksbilder

Det går även bra att kontakta Norstedts pressavdelning, för bilder ur ”Allting gott och alldeles för mycket” och ”Kokkonst för livsnjutare”. För närvarande (2016) är Fanny Birath vår kontaktperson där. (Förlagets villkor är att sådana bilder kan publiceras i samband med att respektive bok nämns.)

 

Fler pressbilder

Nedan finns även ett antal pressfotografier på Edward Blom, taga av Eva Hildén Smith/LaBelle Rockette. De kan användas fritt, men med angivande av fotografens namn, i samband med artiklar om eller evenemang med Edward Blom. OBS! Dessa fotografier finns även som TIFF-filer, så kontakta oss om ni behöver sådana.