Stressig dag

Stressig dag: Expressen skall komma och göra hemma hos-reportage nästa vecka, så jag måste hinna röja hela lägenheten. Som tur är ordnar min utmärkta städfirma själva städningen på måndag så det slipper jag.

Nu snart iväg till mina föräldrar på middag ute på Ekerö dock, så jag hinner med det årliga beundrandet av körsbärsträden.

Mer hinns inte skrivas i dag, istället får det bli en länk till min systers blogg med en bild på när hon träffade Salige Johannes Paulus II.

Tags: , , , , ,

Stressig dag

2 Responses

  1. Hemma hos-reportage 🙂 trevligt. Väntar 🙂

    Thomas 7 maj, 2011 at 21:44 #
  2. Tack för att du delade med dig av dessa detaljer till oss. Stadhjalpen erbjuder hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och företagsstädning. För att få mer information om våra städtjänster, så kan du besöka vår hemsida.

    Stadhjalpen 9 juni, 2023 at 11:54 #

Lämna ett svar