Våra kokböcker

Allting gott och alldeles för mycket

Allting gott och alldeles för mycket

Nu har Edward och Gunilla gjort inte mindre än tre kokböcker tillsammans!

Hösten 2013 debuterade Edward Blom som kokboksförfattare, med boken som bär samma namn som hans motto: Allting gott och alldeles för mycket.

Allting gott… finns vid det här laget i olika varianter: som inbunden, i mjukbandsupplaga, på engelska samt som talbok (dock ej inläst av Edward). Den har belönats med den internationella utmärkelsen World Gourmand Award (andra pris i klassen ”Best Entertaining”) vilket ger oss rätten att kalla boken ”Best in World”.

I denna avdelning finns kringinformation för dig som har eller funderar på att skaffa denna fantastiska kokbok, inklusive rättelser. >>

Allting gott och alldeles för mycket finns även på engelska, med titeln Life is a Banquet; a Food Lover’s Treasury of Recipes, History, Tradition, and Feasts. Den kan beställas på Amazon och via AdLibris.

I september 2015 kom kokboken ”Kokkonst för livsnjutare” av Edward Blom och Gunilla Kinn ut på Norstedts! Läs mer om den här: http://www.norstedts.se/bocker/utgiven/2015/Host/blom_edward-kokkonst_for_livsnjutare-halvklotband Även denna kokbok har belönats av World Gourmand Award, med tredje pris i klassen ”Best Food Writing” vilket även det ger rätten att kalla den ”Best in World”· Kokkonst för livsnjutare har getts ut som inbunden och i mjukupplaga.

I september 2017 kom vår senaste kokbok: ”Mums för minigourmeter och matgladisar”, som handlar om hur man kan träna bebisars och små barns i att uppleva smaker och njuta av god mat – full av vackra bilder, spännande recept och matiga texter, bland annat om smakutveckling och bebismatens kulturhistoria. Läs mer om ”Minigourmeter” här och beställ boken här eller fråga efter den i din bokhandel!