Julklappstips 3: ”Kokkonst för livsnjutare”

13061498_O_1-3 Här är vårt bästa julklappstips! I ”Kokkonst för livsnjutare” har vi verkligen gjort allt vi kunnat för att ta fram recept på riktigt härliga rätter.

Vi har både egna versioner av klassiker (som burgundisk köttgryta, wienerschnitzel, Skagenröra och vaniljpudding) och egna skapelser (som Livsnjutartoast och Edward Bloms chiligryta, nu i viltmarksversion), både svensk husmanskost (som blodpudding och äppelkaka) och utländska specialiteter (som Sichuankökets tre bästa rätter och fiskstuvningen courtbouillon från New Orleans), både lättlagat (som ”franska ägg”) och riktiga utmaningar (som ”körsbärsfasaner”).

Dessutom har vi – tillsammans med fotografen Eva Hildén-Smith och Pär Wickholm, och inte minst vänner som ställt upp som modeller eller med att låna ut sina hem – skapat fantastiska bilder. Det räcker långt att bara titta på och njuta av bokens miljöer, men det finns också massor av läsning. Förutom 70-talet recept!

Vi hoppas förstås att ni kommer att tycka om ”Kokkonst för livsnjutare” lika mycket som vi gör, och att ni kommer att älska dess rätter. Det är en finfin klapp till alla som älskar matlagning och kulturhistoria – varför inte till dig själv?!

Boken finns i välsorterad bokhandel över hela landet. (Vad gäller nätbokhandeln kan ni beställa via Bokus för leverans före jul, senast idag den 21 december.)

Imorgon (tisdagen den 22 december klockan 17–18) signerar vi dessutom ”Kokkonst för livsnjutare” på NK:s bokhandel (plan 3 på NK, Hamngatan 18–20 i Stockholm). Detta är det enda återstående tillfället att få boken med en specialskriven dedikation. Välkomna då!

Gunilla och Edward

No comments yet.

Lämna ett svar