Premiär för vår YouTube-kanal på Food Club

<object width=”560″ height=”315″><param name=”movie” value=”//www.youtube.com/v/EGWKDkI0K-U?hl=sv_SE&amp;version=3″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”//www.youtube.com/v/EGWKDkI0K-U?hl=sv_SE&amp;version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” width=”560″ height=”315″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true”></embed></object>

Nu får Edward en alldeles egen YouTube-kanal!

Ni har säkert redan sett något av Edwards klassiska klipp på YouTube, till exempel när han i rasande tempo berättar om räkmackans historia eller när han berättar om julbordets sju turer på Ulriksdals värdshus.

Idag får kanalen www.youtube.com/edwardblom premiär! Där samlas massor av Edwardklipp på ett ställe och fylls efter hand på med nyinspelade specialavsnitt där Edward (och ibland jag) lagar mat, blandar drinkar och berättar. Som till exempel detta där Edward flamberar kycklinglever och här där vi berättar om Hotel Oloffsons rhum punch. Ni som har ”Allting gott och alldeles för mycket” kommer att känna igen er, här blir kokboken levande! Gå in på kanalen och prenumerera, för att följa när det kommer nya filmklipp och recept. Kanalen finansieras av annonser, så det är gratis att prenumerera.

Vår YouTube-kanal är ett samarbete med Splay, som tillsammans med sina delägare MTG-X idag lanserar Food Club – en YouTube-plattform för mat och dryck. Förutom Edwards YouTubekanal hittar ni på www.youtube.com/foodclub bland andra Kaffekokarkocken – som lagar alla sina rätter i en kaffebryggare! – och Green Kitchen Stories som innehåller vegetariska recept. Här finns också massvis med instruktionsfilmer, till exempel denna för kanelbullar.

Seså, gå nu in och prenumerera på Edwards kanal! Adressen är alltså www.youtube.com/edwardblom

Gunilla Kinn Blom

Premiär för vår YouTube-kanal på Food Club

One Response

  1. Jag hittade kanalen igår (genom reddit) och blev såklart överlycklig, tack!

    Ola 12 maj, 2014 at 12:00 #

Lämna ett svar