Inte jämt …

Efter en hektisk dag med en massa möten kom jag idag hem och läste på Resumés webbplats:

”’Dryckes-garanti på att jag är full jämt!’ Det lovar profilen Edward Blom i trailern till hans kanal inom Splays nya storsatsning Foodclub – som lanseras i dagarna.”

Ibland blir allting väldigt, väldigt fel! Naturligtvis är detta inte ett uttalande jag gjort, om vare sig mig själv eller om hur jag är i de filmer med matlagning och mathistoria som jag spelat in för min Youtube-kanal i samarbete med Food Club. Roligt att Resumé skrev om den, men det ger ju ett väldigt sjukt intryck att det beskrivs att jag garanteras vara konstant berusad.

Här kommer förklaringen, som jag även mailat reportern på Resumé:

Bakgrunden är att jag fick spela in olika varianter på prenumerationstrailern, säkert 30 gånger. Till slut var jag så otroligt trött att jag bara skämtade. Det var i en av skämtvarianterna jag sa: ”Ni kommer bli så trötta på den här filmen så ni blir helt galna!” och även det där skämtet om dryckesgaranti att vara ”full jämt”.

Skämtet kom från en god vän till mig för över 20 år sedan, vars lillebror tyckte han svirade för mycket och skrev en skylt utanför hans hus att man kunde hyra honom som ett party-djur med ”Garanti: full jämt”.

Nu råkade detta komma med i trailern, vilket kanske var dumt att jag inte stoppade – men där hoppas jag att alla som ser den ändå hör att det bara är skämt och trams. Olyckligt nog hamnade citatet som rubrik för trailern, vilket jag först upptäckte i dag och bett webbmastern ändra. Och än mer olyckligt kom detta sedan att inleda Resumés artikel om Food Club, som ett uttalande av mig. Varvid jag onekligen framstår som hyper-pubertal. (Nog för att jag är lite väl alkoholromantisk, men verkligen inte på ett så extremt sätt.)

Detta var alltså inte var ett uttalande från mig, som det framstår nu, eller något jag står för – utan bara ett oskyldigt skämt, i slutet av en lång och tuff inspelningsdag.

 Jag dementerar alltså: ”Jag är inte full jämt – men stundom lite salongsberusad” …

No comments yet.

Lämna ett svar