Julklappssignering av ”Allting gott och alldeles för mycket”!

Skärmavbild 2013-12-09 kl. 15.40.19

 

Skärmavbild 2013-09-16 kl. 21.50.31

 

 

 

 

Under hösten har vi haft ett drygt dussin offentliga evenemang med försäljning och signering av ”Allting gott och alldeles för mycket”, i samarbete med vårt förlag, olika mässor, butiker och andra arrangörer (samt några icke-offentliga i samarbete med diverse företag). Nu är det dags för ett nedslag i julhandeln! Edward signerar sin bok i den herrekiperingsbutik där han själv varit kund sedan han gick på högstadiet: Georg Sörmans butik på Kungsholmen i Stockholm.

Adress: S:t Eriksgatan 41

Datum: torsdagen den 19 december

Tid: 16–19 (vilket innebär att butiken håller öppet en halvtimme längre än vanligt)

Pris: 250:-/styck

Det går lätt att ta sig hit, med tunnelbana till Fridhemsplan eller buss (1, 3 och 4 med flera)

Passa på att kolla in Georg Sörmans sortiment med herrekipering också – detta är alltså ett tillfälle att fixa mjuka och hårda julklappar på samma gång. Butiken bjuder på någon sorts värmande dryck och kanske en och annan pepparkaka. Läs mer om butiken här:

http://www.georgsorman.se/kungsholmen/om-oss.html

Välkomna!

Gunilla Kinn Blom

P S Om ni redan köpt boken på annat håll går det självklart bra att komma och få boken signerad denna kväll!

Däremot har Edward inte möjlighet att signera boken vid andra tillfällen än detta eller de som (eventuellt i framtiden) anges här: http://www.edwardblom.se/2013/09/16/edward-bloms-boksigneringar

Vi har tyvärr heller ingen som helst möjlighet att skicka böcker med post. Ni som bor på annan ort och inte kan komma till Stockholm den 19 december ombedes skicka dit ett ombud! En vacker dag dyker vi kanske upp på andra platser; så fort något bestäms skriver vi det här på bloggen (signeringslänken ovan samt separata inlägg).

 

No comments yet.

Lämna ett svar