”…en kokbok som blir en kändis…”

Vinnaren av av #alltinggott-tävlingen blev Per Gref! Han lyckades charma juryn totalt med sina anspelningar på kokbokshistoriens portalfigurer, och formuleringen:

”Inte en kändiskokbok utan en kokbok som blir en kändis – likt Wargs, Hagdahls & Wretmans blev. Jag måste vara där!”

Juryn, som bestod av Edward Blom och Gunilla Kinn Blom, var dessutom – som tur är med tanke på husfriden – rörande enig.

Per Gref vinner dels ett signerat exemplar av Allting gott och alldeles för mycket, dels bjuder vi in honom och en gäst till releasefesten. (Psst, Per, skicka din mailadress till blom@kinn.se.)

Vi kan dessutom inte låta bli att ge ett hedersomnämnande (utom tävlan) till Fredrik ”Grosshandlaren” Eriksson, som visserligen totalt tycks ha missat att tävlingsfrågan skulle ha tweetats, det vill säga besvarats med max 140 tecken – men som ändå måste få komma på kalaset tack vare detta blogginlägg: http://www.fredrik-eriksson.se/blandat/allting-ar-gott-nar-jag-vinner-edward-bloms-tavling  (Fredrik, även du ombedes skicka din mailadress till: blom@kinn.se)

Både Edward och jag ber att få tacka så enormt mycket för alla roliga och entusiastiska tävlingstweets! Vi hoppas att ni – och alla andra Edward-fans – har möjlighet att komma på den boksigneringskväll som vi kommer att ordna någonstans i Stockholm någon gång under hösten. Håll utkik efter mer information om detta här på bloggen. (Dessförinnan kommer Edward även att signera ”Allting gott…” på bokmässan i Göteborg i slutet av september.)

/Gunilla Kinn Blom

Tags: ,

Trackbacks/Pingbacks
  1. Twittertävling: #alltinggott | Edward Blom - arkivarie, kulturhistoriker, tv-personlighet - 23 augusti, 2013

    […] Uppdatering 23 augusti: Vinnande tweet presenteras här! […]

Lämna ett svar