Vad vill de egentligen?

Gänget bakom Breaking News med Filip och Fredrik håller fullstädigt på att krama ihjäl mig. Jag hade trott att jag aldrig skulle få komma tillbaka efter min upprördhet över den förment förgiftade führerflaskan, men så var inte fallet. Tvärtom såg de till att boka upp mig för alla onsdagar i resten av programserien, har t.o.m börjat kolla upp om jag inte kan vara med ”över lina” även de onsdagar när jag semestrar på andra sidan Atlanten – och nu ikväll kom så detta!

Gick nyss in på programmets webbplats och tro det eller ej men Edward Blom står inte bara i större storlek än Felix Herngren och Maria Wetterstrand, utan till och med i mäktigare sättning än Filip och Fredrik. På min skärm mätte F:n i de båda programledarnas namn 0,8 cm och E:et i mitt eget 1,1. Vad är de ute efter?

Har Filip och Fredrik förlorat på poker och detta var insatsen? Har de någon inkilningstradition och tror att de skall kunna lura mig att stå för alla drinkarna på avslutningsfesten? Eller är det hela bara ett rysligt experiment för att se hur långt det kan gå om man underblåser en megaloman arkivaries arraksdoftande tweedego? (Fast då borde jag ju få mer än 2–4 minuter i sändning …)

 Jag har inga svar, möjligen ges en ledtråd i kvällens program där jag blandar gröna miljödrinkar åt Maria Wetterstrand! Någon gång i slutet av akt 2 – väl mötta där!

Tags: , , , , , ,

Vad vill de egentligen?

4 Responses

 1. Jag är sannerligen inget fan av F&F, men jag hoppas att din medverkan i Breaking News kan leda till att folk får upp ögonen, efterfrågan ökar, producenter blir intresserade, och att vi därmed äntligen får se en säsong två av Edward Bloms Gästabud!

  Eller att du får ta över Herman Lindqvists överskattade roll som ”folkhemshistoriker” på SVT. Jaja, man kan ju drömma.

  Per Hedetun 15 september, 2011 at 02:05 #
 2. Vad är grejen, du älskar väl att synas??

  Lars 16 september, 2011 at 04:33 #
 3. Vet inte hur aktiv du är på Twitter t ex. Men anledningen till att dom vill ha med dig tror jag är för att så många som tittar på programmet tycker att du är så bra och en rolig person att se och höra (i positiv bemärkelse!)

  Har sett många många som skrivit att du måste komma tillbaka i programmet etc. F&F delar nog samma åsikt, det gör jag med. Du verkar vara en riktigt skön snubbe!

  Ha det gott!

  Mikel 17 september, 2011 at 02:26 #
 4. Edward!

  Blir det inga fler säsonger med ”mellan vägg och skål” eller ”Edward Bloms gästabud”!? Finns det inga planer på det borde du snabbt som attan skrida till verket och verkställa! Snälla…

  Mr 20 september, 2011 at 11:39 #

Lämna ett svar