Skall gifta mig!

Ja, jag vet att jag inte har skrivit på veckor, men just nu är det bara en sak som tar all tid, kraft och tanke: Det stora bröllopet!

Efter nästan ett halvt liv som ungkarl har det nu alltså gått så långt: fredagen den 17 juni är det dags, då vandrar Gunilla och jag uppför altargången i Storkyrkan i Gamla Stan.

Det kommer bli så fantastiskt allting – fast nu är det totalt kaos. Vi måste ordna tomma juicepaket, krydda brudsnapsen, få över värjorna från Tyskland, välja blommor, göra karta över var alla i brudföljet skall stå under vigseln (och följet är stort), sammanträda med fotograferna, förbereda oss andligt för det stora sakramentet och vårt kommande gemensamma liv, göra upp det sista kring liturgin, engagera ministranter, lösa hur barnvagnarna skall kunna komma med på båten, ordna bostad åt tillresta utlandsgäster, köpa tyg till draperingen av matsalen, få hjälp med bröllopskonfekten, ordna hindersprövning, layouta trycksaker och åtgärda säkert tusen andra små problem som alla kräver sin lösning …

Så räkna inte med några blogginlägg de närmsta veckorna – fast kom gärna och vinka åt oss på vår stora dag! Och jag lovar: förr eller senare kommer det massa bilder från bröllopet.

Tags: , , , ,

Skall gifta mig!

7 Responses

 1. Gratulerar!

  Henrik 7 juni, 2011 at 16:41 #
 2. Hjärtliga gratulationer Edward 🙂

  Thomas 7 juni, 2011 at 19:59 #
 3. Käre vän, det låter som att du skulle behöva en bröllopskoordinator… 😉
  All lycka och välgång önskar jag dig och din blivande fru. Oavsett om värjorna inte hinner komma upp från Tyskland, eller om barnvagnarna får lämnas hemma på Slottsbacken får ni varandra – och det är ju huvudsaken.

  Lars-Erik 8 juni, 2011 at 11:03 #
 4. Ja, jag tar dig kanske på orden – vi ska till Stockholm då! Men vilken tid är det???

  Mariana

  Mariana 8 juni, 2011 at 11:32 #
  • Kl. 15:00, fredagen den 17 juni i Storkyrkan Gamla Stan.

   Edward Blom 9 juni, 2011 at 12:48 #
 5. Ett stort och hjärtligt grattis till det kommande inträdet i det äkta ståndet!

  Oskar Jöberger 14 juni, 2011 at 20:59 #
 6. Grattis Edward !

  jonas 15 juni, 2011 at 12:16 #

Lämna ett svar