Nej, det är inget tekniskt fel – men tiden flyr

Förbålt, förbålt ledsen att jag inte skrivit på flera veckor – så här skall det inte få bli. Men ibland är bara verklighetens hårda band så hårt tryckande. Nåja, jag skall inte klaga, har verkligen inte varit några tråkiga saker som drabbat mig bara: mitt intressanta arbete, en rolig tv-inspelning, min underbara fästmö och massa fantastiska middagar. Men allt tar tid, förfärligt mycket tid – och om man redan har en timme minus i sömn varje kväll, så funkar det inte att ta en dryg halvtimme för att skriva ett vettigt blogginlägg och ladda upp foton.

Hoppas det lugnar sig nu och lovar bot och bättring d.v.s massa roliga inlägg snarast. Det är pinsamt när folk börjar höra av sig och påpeka att det ”nog är fel på hemsidan” …

Detta inlägg har inte genomgått stavningskontroll vare sig av mig själv eller Word, och grammatiken börjar likna Stefan Hannas, ursäkt även för det – men som sagt. Tiden räcker inte, nu var jag ändå tvungen att få ut en förklaring.

No comments yet.

Lämna ett svar