Nu har Edward och Gunilla gjort inte mindre än tre kokböcker tillsammans!
Hösten 2013 debuterade Edward Blom som kokboksförfattare, med boken som bär samma namn som hans motto: Allting gott och alldeles för mycket.
Allting gott… finns vid det här laget i olika varianter: som inbunden, i mjukbandsupplaga, på engelska samt som talbok (dock ej inläst av Edward). Den har belönats med den internationella utmärkelsen World Gourmand Award (andra pris i klassen ”Best Entertaining”) vilket ger oss rätten att kalla boken ”Best in World”.
I denna avdelning finns kringinformation för dig som har eller funderar på att skaffa denna fantastiska kokbok, inklusive rättelser. >>
Allting gott och alldeles för mycket finns även på engelska, med titeln Life is a Banquet; a Food Lover’s Treasury of Recipes, History, Tradition, and Feasts. Den kan beställas på Amazon och via AdLibris.
I september 2015 kom kokboken ”Kokkonst för livsnjutare” av Edward Blom och Gunilla Kinn ut på Norstedts! Läs mer om den här: http://www.norstedts.se/bocker/utgiven/2015/Host/blom_edward-kokkonst_for_livsnjutare-halvklotband Även denna kokbok har belönats av World Gourmand Award, med tredje pris i klassen ”Best Food Writing” vilket även det ger rätten att kalla den ”Best in World”· Kokkonst för livsnjutare har getts ut som inbunden och i mjukupplaga.
I september 2017 kom vår senaste kokbok: ”Mums för minigourmeter och matgladisar”, som handlar om hur man kan träna bebisars och små barns i att uppleva smaker och njuta av god mat – full av vackra bilder, spännande recept och matiga texter, bland annat om smakutveckling och bebismatens kulturhistoria. Läs mer om ”Minigourmeter” här och beställ boken här eller fråga efter den i din bokhandel!
Senaste kommentarerna