Kontakt med AB Edward Blom & Co

Välkommen att kontakta oss – Gunilla Kinn Blom och Edward Blom – per e-post, med frågor om uppdrag eller samarbeten!

Skriv till: gunilla@edwardblom.se och/eller info@edwardblom.se

(Vi föredrar att till en början sköta alla uppdragsförfrågningar skriftligt och per e-post, ej per telefon! Vi är också tacksamma för att slippa förfrågningar via SMS, Facebook, Instagram och andra sociala medier, som ju är trevliga men dessväre omöjliga att hålla ordning på när det gäller uppdragsförfrågningar.)

Specificera i mailet gärna om möjligt tänkt datum, tidsomfattning, budget, målgrupp och annat som är relevant i sammanhanget. Vi har ingen färdig prislista och inga fasta priser, utan anpassar offerten från tillfälle till tillfälle beroende på exempelvis veckodag, tid för förberedelser och restid.

Observera att Edward inte längre håller föredrag – och eftersom vi har tre små-/skolbarn åtar han sig endast i undantagsfall uppdrag på annan ort än Storstockholm.

Press/medier – läs gärna här först.

Skriver du i egenskap av privatperson eller som representant för en förening? Edward tar dessvärre endast uppdrag för företag och organisationer. Läs mer här! >>

Har du en allmän fråga till/om Edward? Det är sällan han hinner svara på sådana, så kolla gärna om den besvaras här: http://www.edwardblom.se/om-edward-blom/vanliga-fragor