Kontakt med AB Edward Blom & Co

Välkommen att kontakta oss – Gunilla Kinn Blom och Edward Blom – per e-post, med frågor om föredrag och andra typer av uppdrag eller samarbeten!

Skriv till: gunilla@edwardblom.se och/eller info@edwardblom.se

(Vi föredrar att till en början sköta alla uppdragsförfrågningar skriftligt, ej per telefon! Vi är också tacksamma för att slippa förfrågningar via SMS, Facebook, Instagram och andra sociala medier, som ju tyvärr är omöjliga att hålla ordning på.)

Specificera i mailet gärna om möjligt tänkt datum, tidsomfattning, budget, målgrupp och annat som är relevant i sammanhanget. Vi har ingen färdig prislista och inga fasta priser, utan anpassar offerten från tillfälle till tillfälle beroende på exempelvis tid på scen, veckodag, tid för förberedelser och restid.

Här finns en lista med ämnen som Edward håller föredrag om.

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy Edwards medverkan i företagsevenemang. Det kan handla om föredrag, men även om invigningar, meny- och drinkförslag och andra inslag. Ibland kanske det inte är ett föredrag som passar bäst utan en intervju eller ett samtal med Edward på scen?!

OBS! Edwards schema är redan fullt av utlandsresor, deadlines, föreläsningar och diverse större och sedan länge pågående samarbeten. Detta innebär att vi  tvingas tacka nej till de allra flesta nya förfrågningar. Hör gärna av dig ändå, men räkna inte med att Edward kommer att ha möjlighet att ställa upp med kort varsel.

Under större delen av 2017 och 2018 är vi dessutom föräldralediga på deltid. Det innebär, att Edward endast har möjlighet att tacka ja till mycket få förfrågningar överhuvudtaget, nämligen de allra mest lukrativa eller hederssamma uppdragen.

Press/medier – läs gärna här först.

Skriver du i egenskap av privatperson eller som representant för en förening? Edward tar dessvärre endast uppdrag för företag och organisationer. Läs mer här! >>

Har du en allmän fråga till/om Edward? Det är sällan han hinner svara på sådana, så kolla gärna om den besvaras här: http://www.edwardblom.se/om-edward-blom/vanliga-fragor