Statistik: Hanna-effekten m.m.

Har gått igenom statistiken för min hemsida sedan jag började på egen domän i höstas. Innan bloggade jag ju ett par år på en blogg på TV8:s sida och under de perioder jag syntes regelbundet i tv och skrev två blogginlägg om dagen låg jag visserligen lite högre än nu, men under långa perioder lägre. 

Den nya bloggen har (trots uppenbar bloggslapphet från min sida under vissa perioder) ändå haft en rätt trivsam besökstatistik: allmänt har det legat på 150-200 unika besök om dagen, nästan oavsett om jag bloggat dagligen eller sällan. Men två gånger har det tjongat till rejält, dagarna när jag sågade Stefan Hanna och hans olika dumheter (främst den om skatt på överviktiga) och nu senast när jag var i Klockan åtta hos stjärnorna, kanske inte så konstigt eftersom det sågs av var tionde svensk. Bägge de gångerna låg jag runt 1.000 besökare på en dag och det var rekord även jämfört med den förra bloggens siffor.  

Så det är bara att inse: skall jag få fler läsare måste jag antingen få en ny tv-serie eller finna nya grodor som hoppat ur Stefan Hannas mun. Jag ser med tillförsikt på framtiden för båda möjligheterna. 

Om ni klickar på bilden så blir den större. 

   Besökare per dag  

 

 

 

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar