Äter levande mat i radio på söndag

På söndag är ett reportage med mig från en restaurang här i New York när jag äter ”levande bläckfisk” som rör på sig i munnen!

Det sänds i P4 Extra i SR P någon gång mellan klockan 13:00 och 15:00. Lyssna då! Finns viss risk att de skjuter på det som de gjorde förra veckan, men i sådant fall återkommer jag. Lovar att länka programmet när det har sänts.

  
onsdag är jag i  TV4 klockan 20:00 och lagar mat och dricker vin med Magdalena Graaf & Co, återkommer om det senare. Mer info här!.

En välsignad, lycksalig och välsmakande påsk önskar Edward alla sina läsare!

Foto: Gunilla Kinn

Tags: , , , , , , , , , , ,

Äter levande mat i radio på söndag

2 Responses

  1. Ser storligen fram mot programmet.

    Får man komma med en liten rekommendation vad kommer till restauranger i New York, så finns det en pärla till dylik facilitet som verkligen förtjänar ett besök. Och det är restaurangen ”BLUE FIN,” som ligger centralt vid Time Square..

    En ypperlig restaurang med fisk, skaldjur och Sushi som paradnummer. Rekommenderar starkt deras sesam överdragna tonfisk med shiitakesvamp, jasminris, morötter, snö ärtor och en Vinägrettsås innehållande ingefärssoja..

    Av bilden att döma, så ser då sannerligen herr Blom ut att trivas.

  2. Fantastiskt foto!

    Jenny B 24 april, 2011 at 21:05 #

Lämna ett svar