Radio & TV

Edward Blom har haft flera egna tv- och radioserier – som Mellan skål och vägg med Edward Blom, Edward Bloms gästabud i TV8 och Meny i P1. Han har dessutom medverkat som gäst och expert på mat-, dryckes- och kulturhistoria i åtskilliga tv-program, som Breaking News med Filip och Fredrik, TV4 Nyhetsmorgon, Pluras jul och Spanarna i P1.

Prova mat & dryck

Edward Blom erbjuder såväl matlagning och dryckesprovning för företagsevenemang. Flera av Edwards föredrag går också utmärkt att kombinera med en provning av det som föredraget handlar om.

Moderator & konferencier

Edward Blom är en uppskattad moderator, debattledare och konferencier, med scenerfarenhet från seminarier, stämmor, företagsfester och andra stora arrangemang.

Redaktör & skribent

I flera år var Edward Blom chefredaktör för den näringslivshistoriska tidskriften Företagsminnen. Han är krönikör i flera tidningar och magasin, och hösten 2013 kom hans första kokbok: Allting gott och alldeles för mycket på Norstedts. Edward har även skrivit flera längre texter om mat- och dryckeshistoria, bland annat för Gastronomisk kalender och Riksarkivets årsbok.