Julklappstips 1: Life is a Banquet!

9781629147000_200_life-is-a-banquetJapp, snart är det jul igen och därmed kommer framöver julklappstipsen att stå som spön i backen precis överallt.

Denna blogg är såklart inget undantag – så här kommer en serie med edwardianska julklappstips, både för önskelistan och för dina egna klappinköp!

Vi börjar med ”Life Is a Banquet”, som är ypperlig som julklapp till alla era icke-svenskspråkiga vänner!

Beställ nu, det vill säga i god tid, om den ska levereras med post till avlägsna adresser. Tänk på att det går utmärkt att beställa genom amerikanska Amazon för leverans i Nordamerika, och genom europeiska Amazon för leverans i Europa. Boken finns också tillgänglig genom AdLibris och Bokus.

”Life Is a Banquet” – med underrubriken ”A Food Lover’s Treasury of Recipes, History, Tradition and Feasts” är helt enkelt samma bok som ”Allting gott och alldeles för mycket”, men utgiven av ett New York-förlag och med ett annat omslag. Alla texter och recept är översatta till engelska, och bearbetade för en amerikansk publik (men måttangivelserna står angivna med både amerikansk och metrisk standard)! Som ni kanske vet belönades ”Allting gott…” med utmärkelsen ”Best in the World” och andrapris i kategorin ”Entertaining” i den internationella kokbokstävlingen World Gourmand 2014, så det här är verkligen en julgåva i internationell klass! Ändå kostar den inte särskilt mycket, utan är faktiskt billigare än de svenska versionerna.

No comments yet.

Lämna ett svar