Kokbokslansering på gång..!

13047218_O_1Nu är twittertävlingen stängd för nya bidrag! Juryn drar sig nu tillbaka bakom lyckta dörrar och sammanträder för att kora vinnaren … Håll utkik här på bloggen vem som vinner a) ett exemplar av kokboken samt b) två biljetter till releasefesten för den.

Vi hör för övrigt rykten från förlaget om att boken snart kommer från tryckpressarna … vilken dag som helst! Det känns ungefär som om storken är på väg med vår bebis (även om ”graviditeten” varit lite längre än nio månader).

Den närmaste tiden kommer diverse intervjuer med Edward att dyka upp i medierna. Här kan ni läsa själva pressmeddelandet.

Ni som kommer att vara på Bokmässan i Göteborg i slutet av september kan hålla utkik efter Edward där, och kanske få boken signerad. Vi lägger ut programmet här på bloggen så snart vi har det; kolla även i mässprogrammet (kolla t ex hos Norstedts och i ”Kockteatern”/Mat och trädgård).

Under hösten kommer vi själva även att ordna ett eller annat evenemang på någon lokal i Stockholm, där ni kommer att kunna köpa boken och få den signerad av Edward. Mer information kommer om detta här på bloggen!

Förresten, på förlagets hemsida finns en liten reklamfilm som spelats in i vårt kök, om Allting gott och alldeles för mycket.

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar