Länkar från vigseln

 

Återkommen från bröllopsresan som gick till Gunillas famliljs sommarstuga på norra Öland och till min familjs fäbodstuga i Dalarna, via Torna Hällestad i Skåne (känt för sitt nygrundade bryggeri, sina midsommartraditioner och att en av Jan-Öjvinds döttrar föder upp blodhundar där) för att kunna fira midsommar med goda vänner, hör jag då äntligen av mig igen här på bloggen. Som utlovat kommer jag lägga upp massa bilder från vigseln, men i väntan på det kommer här två Youtube-klipp ifrån den, samt annonsen i SvD.

Sammanfattningsvis kan jag i alla fall säga om så väl vigseln som veckorna efter: Det har varit överjordiskt fantastiskt!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Länkar från vigseln

2 Responses

 1. Magiskt,
  Känner mig stolt och glad, trots att jag bara känner dig genom dina tv-program.
  /Emil

  Emil 26 juli, 2011 at 18:57 #
 2. Stort Grattis Herr Blom,

  Du är en stor människa på alla sätt och vis! mina hjärtligaste lyckönskningar!

  Hoppas på mer av dig i media (som motvikt mot allt skräp).

  Hoch bitte – Los!

  Laurentius

  Palumbus 26 augusti, 2011 at 22:46 #

Lämna ett svar