oSAM_0031

3 Responses

  1. Är det burk majonnäs jag ser? 🙂

    Arvid 11 februari, 2012 at 23:02 #
    • Har redan svarat någon på detta. Jo, vi var i mina svärföräldrars sommarstuga på Öland ett par dagar och det blev för dyrt att köpa olja och vinäger bara för att göra en majonnäs – så undantagsvis fick jag stå ut med köpevarianten.

      Edward Blom 24 september, 2012 at 09:28 #
  2. Vafalls, är det möjligtvis butiksköpt majonnäs eller remouladsås i tubvariant jag ser i bild? Jag vill göra mig all minnes att du Edward under Gästabud serien yttrade att butiksköpt majonäs var ibland det vidrigaste du visste 🙂

    Annars så vill jag tacka för alla underbara program och underbara inlägg på webben. Det är underbart att få reda på mathistoria på ett fångande och pedagogiskt vis, vi är många som vill se mer av dig och din kunskap!

    Pontus R 23 september, 2012 at 08:38 #

Kommentera