Sommarminnen I – Picknick på Djurgården

Om än två veckor försenad (vilket knappast gjort någon ledsen) kan man nog inte annat än konstatera att hösten nu kommer krypande. Löven börjar få sina första färgskiftningar, mina solrosor på balkongen växer allt långsammare (tveksamt om de kommer hinna blomma) och efter att vissa delar av min kropp förvandlats till isblock på väg till jobbet i går förstod jag att cykelsäsongen var över, i alla fall för oss som inte orkar ha en uppsättning specialkläder i goortex som man byter till före och efter varje cykelktur.

Vad kan då passa bättre än att lägga ut några härliga minnen från sommaren, då när allt var så bra att man inte hann blogga för fem öre.

Jag börjar med några picknickbilder från Djurgården. Om jag hinner blir det fler bilder framöver – men jag lovar inget, har lärt mig att osvuret är bäst … Boken jag håller i handen är Deutsche Liebesgedichter, flaskan en Pol Roger vi fått i bröllopspresent, picknickmatens exakta sammansättning har jag glömt men det var ostar, charkuterier, thailändsk biffsallad, jordgubbar och en hel del annat.

Om man klickar en gång på en bild öppnas den ensam, men ännu liten. Klickar man en gång till blir den stor.

Tags: , , , , , , ,

Sommarminnen I – Picknick på Djurgården

3 Responses

  1. Edward! You made my day! Nu har vi bara sex personer till att övertyga, sen blir det en sjuhelsikes middag.

    Att vara någons fru 19 september, 2011 at 15:50 #
  2. Kunde aldrig tro att jag skulle börja följa en blogg, men den här kan man inte undvika. Tack broder.

    Gaston 20 september, 2011 at 08:45 #
  3. Thailändsk biffsallad är verkligen underskattat. Bra biff som bara syras utan värmas vid tillagningen är smått fantastiskt.

    Anders 22 september, 2011 at 15:53 #

Lämna ett svar