Är Stefan Hannas blogg kapad?

Dumheterna fortsätter att spruta ut från kommunalrådet i Uppsala, Stefan Hannas, blogg – samtidigt har ingen hört av honom på något annat vis än just genom bloggen. Inte ens Aftonbladet som först släppte nyheten offentligt.

Således börjar jag fundera på om det möjligen är någon som kapat bloggen medan herr Hanna själv befinner sig i någon djungel utan tillgång till dator och internet. De slarvigt skrivna texterna med idiotiska budskap tyder ju faktiskt på att det snarare är några högstadieungdomar som skojar.

Det vore ju förfärligt ifall jag och andra misskrediterar en person som inte alls står för dessa åsikter. Så måste det nog vara – eller också går han på knark i tropikerna.

Tags: , ,

Är Stefan Hannas blogg kapad?

5 Responses

 1. Eller så är det helt enkelt så att han är så korkad som man kan förvänta sig av centerpartister.

  Fruxo 3 januari, 2011 at 10:30 #
 2. Tyvärr ligger inlägget fortfarande kvar. Håller med. Karln är vedervärdig.

  Anders 3 januari, 2011 at 10:38 #
 3. Enklare vore väl att avskaffa de generella välfärdssystemen och drastiskt sänka alla skatter? Då skulle var och en få betala för sina egna tillkortakommanden och skörda frukterna av sitt eget arbete. Om de som väljer att leva ohälsosamt själva skall betala för sitt syndiga leverne är det väl bättre att de gör det direkt än via skattsedeln. Har inte Hanna tänkt på det?

  För övrigt är det märkligt hur olika man betraktar skilda typer av ohälsosamma aktiviteter. När jag på ett internetforum stillsamt uttryckte åsikten att ”äventyraren” Göran Kropp faktiskt bara hade sig själv att skylla blev det rena lynchstämningen; jag var osolidarisk och omänsklig. Att däremot hävda att rökare eller överviktiga får skylla sig själva är helt comme il faut. Detta trots att likheterna är uppenbara. Kropp visste att bergsbestigning var farligt, men valde att ägna sig åt det ändå. Jag vet att cigarrer och punsch inte är särskilt bra för kroppen, men väljer trots det att låta dem förgylla mina dagar. Kropp dog. Jag kommer att dö. Vari ligger egentligen skillnaden?

  Fläderblom 3 januari, 2011 at 11:19 #
 4. Jag tror att jag återgår till min första ingivelse, nämligen att hans blogg kapats. Det han skriver kan helt enkelt inte vara allvar.

  Lotta Nyman 3 januari, 2011 at 12:52 #
 5. Snälla gör en lista på de äldre restauranger i klassisk stil som enligt dig är det bästa , i Stockholm då förstås menar jag . Tack på förhand .

  Yvette 4 januari, 2011 at 20:13 #

Lämna ett svar