Salig julshopping

Ett helt våningsplan bara med julgransdekorationer, tio gånger mer glittrande, blinkande och pråliga än de där hemma; så långt ifrån den tröttsamma svenska medelklassens smakfulla halmstjärnor och kulor i vitt  – Och halva priset på allt!

Jag brukar mycket sällan lägga mina pengar på annat än delikatesser, sprit, resor, välgörenhet och cigarrer; köper nästan aldrig några saker, men här grep habegärets vansinne fullsändigt tag i mig. Jag älskar jul! Och jag älskar julgranssaker, ju glittrigare desto bättre.

Med Adolfsons & Falcks gamla slagdänga ”Mer jul” tonande i mitt inre gled jag omkring mellan gondolerna, med mina läppar förvridna i en dåres leende och fullständigt okontaktbar tills, tills  … hela vagnen var full.

Tags: , , , , , ,

Salig julshopping

5 Responses

 1. Granen väntar på balkongen på att Du skall komma hem och hänga på allt tills grenarna vänder spetsarna neråt.

  Bloms 18 december, 2010 at 21:44 #
 2. Tjena Edward!
  Ser att du har problem med statistikräknaren…….vad använder du dig av för publiceringsverktyg? Om du kör wordpress kan jag gärna hjälpa dig!

  Fredrik 19 december, 2010 at 07:24 #
  • Jepp WordPress, har försökt klippa in koden från Bloggportalen, men tydligen inte gjort det på rätt ställe.

   Edward Blom 20 december, 2010 at 02:58 #
 3. Vi är lika på många sätt du och jag. Också detta! Jag var på Macy’s i Chicago i slutet av november. Som tur var var mina väskor redan överfulla, så jag kunde bara titta…

  Anders Edwardsson 19 december, 2010 at 11:15 #
 4. Jag heter Eva och det är första gången jag är här. Najs post och skön sajt. Jag kommer nog att länka hit från min blogg och hoppas att det är ok.

  Jimmy Pfoutz 5 januari, 2011 at 22:04 #

Lämna ett svar