Tennstops-signering av ”Allting gott och alldeles för mycket”

Tennstopet-signering

Idag hände något alldeles fantastiskt. Edward och jag satt på uteserveringen på Restaurang Tennstopet och skulle just packa ihop och gå, när en något svettig kille kom fram och frågade om han fick störa. Det visade sig, att han hade cyklat förbi en stund tidigare och noterat att Edward satt där – och då kastade han sig hem för att hämta sitt nyinköpta exemplar av ”Allting gott och alldeles för mycket”. Sedan cyklade han tillbaka i ilfart till Tennstopet – och kom alltså i tid, om än i sista minuten, för att få Edwards signatur. Stor lycka! Boken skulle bli en present till en kompis.

Massor av människor har den senaste tiden mailat eller på andra sätt kontaktat oss, för att fråga hur de ska bära sig åt för att få ett signerat exemplar av vår kokbok ”Allting gott…”. Väldigt roligt!

Edward kommer under hösten att sälja och signera boken på olika platser och i olika sammanhang, framför allt i Stockholm men även på Bokmässan i Göteborg. I nästa inlägg här på bloggen berättar vi preliminärt var och när! Självklart kommer ni som redan köpt boken att kunna få den signerad då också. (Uppdatering: Inlägget finns nu här.)

Däremot har vi dessvärre ingen som helst möjlighet att packa in och skicka böcker per post, eller att stämma möten för signeringar på sta’n. Isåfall skulle vi inte få så mycket annat gjort på jobbet … och ganska snart gå i konkurs. 🙁

I ett annat kommande blogginlägg kommer vi även att lägga upp länkar till recensioner, blogginlägg och referenser till boken som vi stött på!

Gunilla Kinn Blom

P S Tyvärr glömde vi att fråga vad killen ifråga (se fotot) hette. Skriv gärna i kommentarfältet, den som vet!

 

Tennstops-signering av ”Allting gott och alldeles för mycket”

2 Responses

  1. Hej! Killen heter Victor Nygren, och presenten var till mig! Jag älskar boken innerligt redan, trots att jag bara har haft den i min ägo i 2 timmar.. Stort tack för signaturen, det blev som tryffeln på bearnaisen ovanpå oxfilén! Mvh Torgeir Husby

    Torgeir Husby 21 september, 2013 at 15:31 #
    • Åh, vad roligt! /Gunilla K B

      Edward Blom 27 september, 2013 at 07:43 #

Lämna ett svar