Seriöst bak

5 Responses

  1. När kommer Du ut med en receptbok är frågan?

    Mke 10 februari, 2011 at 01:43 #
  2. http://1.bp.blogspot.com/_veX1QW-LCLo/TNPEqtXZNcI/AAAAAAAAI9c/6m_ObEVbP5g/s1600/4496.jpg

    En ung Blom? Näst in till i alla fall..

    Mr P 18 februari, 2011 at 14:29 #
  3. Du som är så bevandrad i vår svenska matkultur och historia kanske kan tipsa mig om hur jag ska få tag i ett gammalt recept? Receptet är från en av Icas väggalmanackor, de man fick gratis när man var kund hos Ica. Receptet är på något som kallades Majsbräck. Det var en deg man kavlade ut till en tunn platta och skar i innan man gräddade det så att det gick att bryta sedan, för koncistensen var nästan som ett sprött hårt bröd. Tror att det fanns som recept någon gång mellan 1970 och 1973 om jag inte minns alldeles fel. Skulle bli så oerhört lycklig om det gick att finna. Du är bara bäst, så jag hoppas på din hjälp.

    Annalena Undin 23 februari, 2011 at 07:02 #
  4. Ho hooo…..någon där?
    Är bloggen död?

    /Mimmi

    Mimmi 26 februari, 2011 at 02:12 #
    • Receptet har sänts i separat e-mejl.

      Edward Blom 27 februari, 2011 at 17:40 #

Lämna ett svar till Mke Click here to cancel reply.