Brännvinsbordsföredrag med Edward Blom

Brännvinsbordet, dukningenDe flesta föredrag håller Edward Blom för företag och organisationer inom slutna sällskap. Här är ett unikt tillfälle för allmänheten att lyssna på hans initierade historiska kunskaper! Kom till Gripsholms slott i Mariefred, lördagen den 15 februari klockan 16. (Mer information på den kungliga hemsidan. Observera att biljetterna à 150:- förbokas: https://www2.nortic.se/tickets/event/3100)

Edward kommer på Gripsholm att berätta om brännvinsbordets historia. Att Edward har en stark faiblesse för denna föregångare till smörgåsbordet känner ni väl till inte minst om ni läst hans kokbok ”Allting gott och alldeles för mycket”, där brännvinsbordet och några av dess rätter fått stort utrymme. (Bilden här ovan är tagen av Eva Hildén Smith, och finns med i kokboken.) Under föredraget får ni höra om brännvinsbordets uppgång och fall, och kanske något lite om Gripsholms slotts egen brännvinsproduktion.

Vi ses på Gripsholms slott den 15 februari!

Gunilla Kinn Blom

No comments yet.

Lämna ett svar