I kväll kl. 20:00 i TV4!

Hos Magdalena ...

I kväll onsdag den 27:e klockan åtta i TV4 är det så dags för mig att vara med i matlagningstävlingen Klockan åtta hos stjärnorna, alltså en specialversion av Halv åtta hos mig. I kamp med stjärnor som Ann-Louise Hansson och Magdalena Graaf – för att inte tala om hedersmannen Erik Hörstadius – skall jag slita ut mig vid gaslågorna i mitt lilla kök och försöka vinna äran och välgörenhetspengar genom att laga den perfekta måltiden! En hel del udda saker kommer också dyka upp. Hoppas alla tittar!

Middagen hos mig.

Magdalena Graaf och Edward Blom på väg till tv-inspelning, Klockan åtta hos stjärnorna

Inspelningsteamet äter snabbmat i min soffa.

Tags: , , , , , , , , , , ,

I kväll kl. 20:00 i TV4!

3 Responses

 1. Grattis till vinsten! Jag är övertygad om att du var väl värd den – fast vi var just lite oroliga att chokladmoussen skulle vara för lite söt. Själva åt vi avocadomousse medan vi tittade. Av någon anledning blir man alltid sugen på något gott när man ser dig i TV …

  Anna Dunér 27 april, 2011 at 19:13 #
 2. Edward! Du måste tillbaka i rutan, jag blir så inspirerad och glad av att se dig!
  Mer Gästabud, nu!

  //Fredrik

  Fredrik 28 april, 2011 at 10:16 #
 3. Hurra hurra!

  Jag kan bara instämma med Fredrik över den glädje du sprider i rutan. Dina restaurangrecentioner är trevlig läsning!

  Har du fler TV-projekt på gång möjligtvis? En drömscenario vore ett program där du och Jan Öjvind cruisade runt i USA..

  Anders 28 april, 2011 at 15:39 #

Lämna ett svar